Jadranka Stojakovic uprkos povredi nastupa u Beogradu

Izvor: Blic

Pevačica Jadranka Stojaković koja se nedavno vratila iz Japana otvoriće festival “Dani Sarajeva” koncertom 1. maja u 20 sati u Velikoj dvorani Doma sindikata.


Kantautorka iz Sarajeva Jadranka Stojaković koja se nakon 23 godine provedene u Japanu nedavno vratila u Bosnu i Hercegovinu, trenutno se nalazi na lečenju zbog povrede koju je zadobila u na jednom od svojih nastupa pre dve godine.
“Kada sam od organizatora festivala dobila poziv za nastup, bila sam optimistična i verovala sam da ću se potpuno oporaviti, što se nije desilo. Iako mi je kretanje otežano, daću sve od sebe da koncert bude savršen. Ne mogu da garantujem da će svaki ton biti kako treba, ali ću se potruditi da pevam kao da su mi obe noge u redu i da ne postoji nijedan problem”, rekla je Jadranka.

 

“Zamolila bih beogradsku publiku za razumevanje, a one starije, koji se jos uvek sećaju nekih tekstova koja sam ja možda u međuvremenu zaboravila, da pevaju sa mnom, kako bismo zajedno stvorili atmosferu u kojoj ćemo uživati”, poručila je čuvena jugoslovenska pevačica i autorka šansona “Sve smo mogli mi”, “Ima neka tajna veza”, “Muzika je svirala”, “Čarobnjaci” i drugih.

Festival “Dani Sarajeva” u Beogradu organizuju Inicijativa mladih za ljudska prava i Agencija za evropske integracije u saradnju sa udruženjima grada Beograda, a trajeće od 1. do 7. maja. Manifestacija se održava petu godinu za redom kao podsećanje na početak opsade Sarajeva i sve ono kroz šta je taj grad prošao za vreme rata 90- ih godina.

Karte za koncert mogu se nabaviti na blagajni dvorane Doma sindikata po cenama od 500, 800 i 1.000 dinara.